Før og etterbilder av brystoperasjoner er viktig

Har du vurdert å operere brystene, for enten å forstørre eller minke bh-størrelsen? Mange kvinner velger å operere brystene, og får satt inn dråbeformet implantater eller reduserer cup-størrelsen noen hakk blant annet av medisinske årsaker.

Be om bildebevis

Dersom du er blant dem som skal redusere bh-størrelsen, eller ønsker å operere inn dråbeformet implantater, bør du be kirurgen om å dokumentere arbeidet sitt ved å vise deg bilder. Det er flere gode grunner til at denne prosessen bør dokumenteres med fotobevis. Her er noen av grunnene til at du bør be om bildebevis før du velger å gjennomføre en så omfattende operasjon:

1. Før og etter bilder viser at kirurgen faktisk har utført slike operasjoner tidligere

2. Før og etter bilder viser kvaliteten på arbeidet kirurgen har utført tidligere

3. Bildene gir deg en pekepinn på hvordan brystene dine vil se ut etter en operasjon

4. Bildene kan gi deg en idé om hva du faktisk ønsker å gjøre med brystene dine, og kanskje viktigere – hva du absolutt ikke ønsker å gjøre

5. Før og etter bilder kan også gi deg en pekepinn på hvilken bh-størrelse du bør ta sikte på.

6. Et bilde kan også gi et inntrykk av hvordan hele utseendet ditt, ikke bare overkroppen, vil forandre seg.

Samlet sett er fotografering av brystoperasjoner, og før- og etter-bilder av brystoperasjoner, viktig dokumentasjon som kan hjelpe deg når du skal ta et så viktig valg når det kommer til utseendet og helsen din.

Be om å få kjenne på implantatet

Du bør også be om å få kjenne på implantatet du velger å sette inn. De må kjennes naturlige ut, og du må føle deg komfortable med implantatet du velger.

Uansett hva du velger, la valget være ditt, og søk råd fra fagfolk før du bestemmer deg.