Hvordan skille seg ut på Instagram!

Denne appen har tatt verden med storm siden dens lansering 6 Oktober 2010, og har siden den gang gått fra å være et sted der eksentriske fotografer kunne dele sine aller beste bilder, til å bli en imperium der reklamer og forretningssjangser tilbys. Det er ikke lenger et forum for spesielt interesserte, men heller et trygt sted på nettet der man kan gjøre akkurat som man vil. Instagram har nådd over 800 millioner brukere i 2018, så det er definitivt et marked for alt. Men hva kan du gjøre for å skille deg ut fra røkla? Vi gir deg noen tips her.

Bruk profesjonell software

Vi vet alle at fotointeresserte helst bruker en DSLR eller Speilrefleks for å ta de aller beste bildene sine. Og om man virkelig liker å gjøre litt retouching, så er det definitivt noe man bør tenke på å gjøre før man så laster det opp på Instagram. Selvsagt er bilderedigeringen til Instagram helt grei, men når du bruker telefonen så vil du bare være en blant mange på instagram. Bruker du ditt beste kamera og litt tid i Photoshop og Lightroom, så vil du definitivt skille deg ut fra de fleste. Om du trenger litt retouching i virkeligheten, så lønner det seg å ta en titt innom Cliniquebellevue.no.

Hold et fargetema

Vi sier ikke at du bør holde samme motiv eller ta mange bilder av det samme for at du skal skille deg litt ut på Instagram. Men noe som lønner seg er å endre litt på temperaturen og fargekomposisjonen til bildene dine i Lightroom før du laster det opp, så vil du se at etterhvert som galleriet til vokser i størrelse, så vil det være fargeharmoni blant samtlige. Dette gjør hele galleriet ditt imponerende og ekstra spennende å se på.

Ikke ha altfor forskjellige bilder i galleriet

Som med fargetema, så lønner det seg også å ha et tema blant bildene sine. Dette er slik at eventuelle followers vil fortsette å se på bildene dine, siden du har pirret interessen deres med det du allerede har lagt ut. Om du spesialiserer deg på naturbilder, fjell og fjorder, men plutselig slenger opp et bilde av den burgeren du hadde på fylla kl 02:30 sist fredag, så vil du eventuelt følgerne dine miste interessen for ditt arbeid. Det er viktig å holde deg tro til det du startet med, om du har ambisjoner om å være større enn en privat konto.

Mange muligheter på Instagram

Med de tipsene vi har gitt deg her i denne artikkelen, så er vi sikre på at du etterhvert vil ha en skikkelig knall Instagramside som vil fange oppmerksomheten til nye followers og forretningsmuligheter. Er ikke det drømmen, å få betalt for dine fantastiske og vakre bilder? Finn din audiens og hold temaet gående.