De perfekte kulissene

Når man trenger kulisser, er det flere scenarier som kan oppstå. I noen tilfeller blir det behov for å bygge kulisser, det være seg til en konsert med bandet eller et teaterstykke sammen med den lokale teatergruppen. Andre ganger kan man være heldig og finne noen som leier ut eller lager det man er ute etter. For de som er født under en lykkestjerne kan det hende at de gamle kulissene kan brukes som de er eller fikses opp før neste show. Her får man vite litt mer om bygging og leiing av kulisser til konsert og teater.

Om man velger å bygge kulissene
Det er jo ikke alle som er født med en hammer i hånden, men man kan likevel bygge en hel del, spesielt om man henter inn rett hjelp. Kontakter man skoler, kan man få byggfagelever til hjelp, og de får da også nødvendig praksis. I tillegg til at man får rimelig arbeidshjelp og elevene får nyttig arbeidstrening, går jobben raskere og selve kulissbyggingen blir mer morsom – og kanskje kan man lære et og annet av de dyktige elevene, også! Materialer bestiller man på nett, og Buildor.no byr på gode priser og nyttig materiell til mange ulike oppsett av kulisser.

Utleie og salg av kulisser
Man kan selvfølgelig også leie eller bestille seg designede kulisser for anledningen, og her kan velkjente maanen.no være til hjelp. Uansett hva du trenger bygd, kan de hjelpe deg med å tegne det og skape det, slik at din kulturelle begivenhet blir en brakende suksess foran flotte kulisser. De tar også på seg å sette opp en messestand dersom du skal eksponere din teatergruppe eller ditt band på en messe. Et allround-firma, med andre ord, så ta en titt på hva de har å by på.

Gjør det til en sosial begivenhet
Noen steder trår ungdommer til når de har ferie på skolen, og hjelper til med å bygge sceneprops til sine lokale teatergrupper til forestillinger som er under planlegging og produksjon. På denne måten får de unge gjøre noe de liker i ferien, samtidig som scenen kommer i orden og blir klar for underholdning.