Lag dine egne album

Det finnes så mange nettsider der ute som gir deg muligheten til å lage dine egne album, men i denne artikkelen skal vi fokusere litt mer på hvordan du kan lage det selv.

Besøk bruktbutikker

Ettersom det å lage sine egne album ikke alltid er like trendy, så kan det lønne seg å besøke bruktbutikkene for å finne gamle og koselige album. Kanskje du kan bidra til at album-laging blir trendy igjen? Det å besøke bruktbutikker gir deg også muligheten til å være på utkikk etter gamle kameraer som du kan bruke til å ta nye, spennende bilder.

Scrapbooking

Finn fram dine gamle bilder og prøv deg på det historiske fenomenet scrapbooking, det kommer du ikke til å angre på! Kos deg med å pynte med gamle ting. Dette er det mange som driver med når de er tenåringer, men hvorfor ikke fortsette til du blir litt eldre og kan gi det i gave?

Bruk fotografiene dine til noe mer

Det finnes muligheter for å lage postkort av dine egne fotografier, kanskje de blir klenodier slik som postkort fra Thea Larsen? Det vi vet er at det er utrolig populært med postkort, selv om ikke mange tar seg tiden til å sende dem. Kanskje du skal besøke ditt favorittsted med et boba fett kostyme på, slik at du kan få litt oppmerksomhet i gjengen?

Få med barna

Det er alltid gøy å få med barna på fotograferingen. Jo tidligere de starter, desto mer sannsynlig er det at de blir flinkere og flinkere. Du kan også hjelpe dem med å få i gang et eget album. Dette er jo noe som er utrolig gøy å se tilbake på når de blir eldre.